2020-11-06 15:01:44• hírek • közlemény

Elkezdték az ünnepi fények kihelyezését

Elkezdte az ünnepi fények kihelyezését a város központi részén a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. Az előző évektől eltérően ezúttal a régi központbeli park lesz a leginkább kivilágítva, hiszen a napokban elkezdődött az Október 25. tér és a Battyhány (Coposu) sétány felújítása. 

 

„Annak ellenére, hogy rendhagyó ünnepi időszak elé nézünk, szeretnénk, ha a szatmáriak átéreznék az ünnepi hangulatot. Sajnos a járvány miatti helyzetben nem tudunk rendezvényeket szervezni, de reméljük, hogy az ünnepi fények így is karácsonyi érzést varázsolnak majd a szatmáriak szívébe.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.


Szatmárnémeti központjában a korlátozások ellenére idén is készül a korábbi években rendkívül népszerű fényfolyosó, „szelfizéshez" alkalmas elemek lesznek kihelyezve, és a környékbeli fák is ünnepi díszekbe öltöznek, miközben a járványhelyzet miatt a költségek is 230 ezer lejjel csökkentve lettek. A város fenyőfája a megszokott helyen lesz majd, és meglepetés elemekre is számíthatnak a szatmáriak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: